Week 5. Memorial Day Weekend and back in the saddle!

Benny

Alweer de vijfde week en het was weer een lekker druk weekje.Veel geklust, lekker gezwommen en een poging gedaan tot varen in de rivier..

 
Benny and meDoug kwam gezellig thuis voor Memorial Day Weekend en het was een weekend vol met gezellige mensen en lekker eten. Samen met mijn maatje Benny heb ik heerlijk een eind gewandeld op zaterdag en hij was wel in voor een paar leuke foto’s! De wilde bloemen waren prachtig en alles was erg mooi groen, wat de wandeling heerlijk maakte.

 

memorial day
Kajakken!

 

Op Memorial Day zelf zou het super mooi weer worden en wilden we graag varen, dus Doug had zijn best gedaan om de boot te laten werken. Op zondag leek het alsof de boot het zou gaan doen en vol goede moed lieten we de boot te water om een stukje te gaan varen. Dat was een leuke poging… Bij de eerste brug stopte de boot ermee en moesten we terug peddelen. Nouja, dat kan gebeuren. We hebben aan de kant onze lunch gegeten en toen zijn we maar gewoon terug naar huis gegaan. Gelukkig hebben we nog meer mogelijkheden om het water op te gaan, dus ben ik met vriendin Meghan gaan kajakken. Het was een prachtige dag om op het water te zijn en echt heel erg warm, dus ik geloof dat ik die dag ook aardig bruin geworden ben.

Grizzly in bad
Grizzly in bad

Woensdag was het voor Grizzly eindelijk tijd om zijn vachtje te laten scheren. We moesten komen helpen in de salon, omdat hij zo zwaar is en dat was eigenlijk best wel grappig. Er kwam zo ontzettend veel haar van hem af, dat we er wel een paar extra honden van konden maken.

ik op paardEindelijk was het donderdag, de dag waar ik heel erg naar uitgekeken had. Na heel lang niet meer paardgereden te hebben, ging ik weer op pad! Bij de Wild 3L Ranch in de Kettle Moraine had ik een halve dag trail ride geboekt en het was echt fantastisch. Het is een prachtig gebied om paard te rijden en mijn begeleider was ontzettend gezellig. Ik heb wat meer geleerd over western rijden en enorm genoten van wat een ontzettend lief paard Red is!

Ja het was weer een leuke week! Jeetje, ik zit alweer op de helft van mijn reis en er zijn nog zoveel leuke dingen die we gaan doen. Week 6 zal een wat rustigere week zijn, maar week 7 wordt heel erg druk en ik kan jullie vast vertellen dat ik dan een heleboel te vertellen heb!

2 meningen over “Week 5. Memorial Day Weekend and back in the saddle!

Reageer