Week 4. Zonnen en zwemmen

bruine benenWat een weken, wat een zon! Ik weet dat jullie al even aan het wachten zijn op weer een update en het spijt me dat het een tijdje geduurd heeft. Het leuke hieraan? Twee dagen achter elkaar een blog!! Vandaag zullen jullie over mijn vierde week kunnen lezen en morgen over mijn vijfde week! Het waren weken vol met de zon aanbidden (niet verbranden gelukkig) en gezellige avondjes.

fish fryFriday night is fish fry night! Zoals de meesten  van jullie wel weten ben ik dol op vis en komt het me erg goed uit dat er hier elke vrijdagavond vis gegeten wordt. ’s Avonds was ik uitgenodigd om bij de buren  bij het kampvuur te komen zitten en de avond liep uit op eerder een groot feest dan even bij het kampvuur zitten. Het was hartstikke gezellig om dit mee te maken en flink te falen in beerpong, gericht gooien is nog steeds niet mijn ding.

lake koshkonong
Deze week gingen we meertjes bezoeken en lekker zwemmen, hoewel het water nog behoorlijk koud was. Het was zo ontzettend warm buiten, dat ik het koude water maar voor lief nam en er toch ingesprongen ben. Het eerste meertje waar we zaten (lake Koshkonong) hebben we niet gezwommen, maar lekker aan het water gezeten. We hadden lekkere hapjes, maar ze zijn hier erg goed met erg spicy eten dus mijn mond stond in de fik en ik heb mijn cola achterover moeten slaan om de brand te blussen. Het was wel een onwijs mooi plekje om te zitten, dus wie weet gaan we nog een keer terug!

Bartel's beach

Uiteraard was het tijdvoor een film op dinsdag, dit keer was ‘The Nice Guys’ aan de beurt. Ik heb me suf gelachen en kan iedereen deze film aanraden! Lekker domme humor, heerlijk als je even stom wil lachen.

lezenHet mooie weer is voor mij ook altijd het teken om lekker buiten te gaan lezen en mijn nieuw gekochte boek ‘The Crown’ had ik zo uitgelezen. We hebben hier een heerlijk deck om op te zitten, dus voetjes omhoog en lekker lezen maar!

Er moest nog een hoop gebeuren aan het deck buiten en ik heb geholpen met verven. Het was een heleboel werk, maar het is ons wel gelukt! Natuurlijk zat de verf niet alleen op het deck, maar ook op mij…

Mijn vierde week was weer hartstikke leuk en de zon blijft lekker schijnen. Lees morgen alweer over mijn vijfde week, alweer op de helft van mijn verblijf hier in Wisconsin!

2 meningen over “Week 4. Zonnen en zwemmen

Reageer