Week 3. Het wordt eindelijk warmer!

IMG_8209Het begon deze week allemaal met dat we naar een winkel gingen waar ze cowboy laarzen verkopen… En natuurlijk kon ik het weer niet laten om een paar laarzen te kopen! Ik had heel veel mazzel omdat ze in de uitverkoop waren, dus ik kon ze echt niet laten liggen.

paardenshowOp zaterdag was er in Jefferson een paardenshow waar ik toch wel heel benieuwd naar was. De show was voor Pinto paarden en de paarden werden beoordeeld op exterieur en wat ze konden. Het was heel leuk om zo’n show een keer mee te maken, zelfs terwijl het buiten maar 10 graden was.. Er waren veel verschillende klassen waaronder ook de hele kleine pony’s, wat toch wel erg schattig was.

IMG_8221Hoewel het weekend erg koud was, werd het steeds warmer gedurende de week en kon ik lekker buiten gaan wandelen met de honden. Dinsdag kun je overdag goedkoop naar de bioscoop hier, dus dat lieten we niet aan onze neus voorbij gaan! We gingen naar The Huntsman en man wat was dat een geweldige film. Sowieso ben ik al dol op verhalen waarin sprookjes opnieuw verteld worden, dus dit was echt een film voor mij.

botanical gardensWoensdag was het echt een prachtige dag en zijn we naar Madison gegaan. We begonnen bij Olbirch Park, waar de botanische tuinen zijn. De tuinen zijn ongeveer 8 hectare en er zijn allerlei verschillende soorten tuinen. Vooral de Thaise tuin en de rozentuin maakten veel indruk op mij. Dit was niet het enige wat we die dag hebben gedaan, in Madison is ook een dierentuin waar je gratis naar binnen mag. Hoewel mijn verwachtingen eerst niet heel hoog waren, was het echt een leuke dierentuin. Heel anders dan in Nederland en het was dan ook erg leuk om mee te maken.

Bowlen heb ik altijd al erg leuk gevonden en op woensdagavond is het hier bij de bowlingbaan ’dollarnight’. Alles kost dan 1 dollar, dus ook het bowlen. Ik ben nooit heel erg goed geweest in bowlen en dat ben ik nog steeds niet, maar het blijft leuk om te doen.

bbqIMG_8301De eerste barbecue avond van het jaar was op donderdag eindelijk een feit en we hebben heerlijk genoten van een rib eye steak. ’s Avonds zijn we weer heerlijk wezen kajakken en het is net alsof de rivier met de dag mooier wordt. Overal zijn jonge ganzen en eenden die vrolijk heen en weer zwemmen en de bomen zijn prachtig groen. Ja, ik heb met dat kajakken wel een nieuwe hobby gevonden!

Al met al was het weer een leuke week en zoals het er nu naar uitziet wordt het lekker niet meer koud!

5 meningen over “Week 3. Het wordt eindelijk warmer!

  1. Hallo Lisa
    Wat leuk, om je stukjes te lezen. We kennen elkaar dan wel niet, maar ik ken je moeder nog wel. Ik heb haar deze week ontmoet, nadat we elkaar zo n kleine 30 jaar niet in levende lijve hadden gezien. Ik zat vroeger in het kerkkoor, je opa was dirigent en je moeder Anjo en zus Jose zaten zo n beetje rondom mij. Het was altijd heel gezellig op de woensdagavonden! Je moeder is zo n tien jaar jonger dan ik ben, maar het lijkt er op dat we nog steeds goed kunnen opschieten. Helaas hebben we beide het nodige verdriet te verwerken……
    Ik volg jullie gezin de laatste tijd een beetje via fb en zo kom ik ook regelmatig bij jou terecht. Moedig van je, zo n grote reis en daarbij zoveel ervaringen opdoen! Ik wens je nog een hele goede tijd en geniet er van! Groetjes, Geertje de Groot.

Reageer