Week 2. Feestjes en kajakken

Wat gaat de tijd snel, mijn tweede week in Wisconsin zit er alweer op. Het was weer een leuke week en behalve dat ik veel leuke dingen gedaan heb, heb ik ook veel geleerd.

kayaksfire8 mei was alweer mijn tweede vrijdag en we hadden enorm mazzel met het weer. In de tuin liggen twee kajaks waar ik graag gebruik van maak. Het zonnetje scheen lekker en we zijn heerlijk 1,5 uur gaan kajakken. De rivier is prachtig en als ik niet zo bang was om mijn camera in het water te laten vallen, dan zou ik foto’s maken. Misschien dat ik nog een keer zo dapper ben om het mee te nemen. ’s Avonds waren we uitgenodigd voor een kampvuurtje bij een meisje uit het dorp en hier hebben we lekker een biertje gedronken en gezellig gekletst. Heerlijk dat warme weer, daar kan ik wel aan wennen!

IMG_8082Zaterdag deden we een beetje rustig aan en hebben we lekker buiten gezeten. De honden waren ook hartstikke vrolijk door het warme weer, dus ze vonden het geweldig om lekker buiten te spelen.

Moederdag was voor mijn moeder een beetje gek omdat ik er niet was, maar ik heb vanaf hier een bloemetje voor haar geregeld zodat ik er toch nog een beetje bij was. Ik had mazzel, want Nick (mijn achter-achter neef, zoiets) nam zijn moeder mee voor een ontbijtje en ik mocht gezellig mee. Dat was een flink stevig ontbijt en ik zat weer erg vol haha.

Op maandag zou er ’s avonds een surprise party voor Nick geregeld worden, omdat hij weg ging bij het bedrijf waar hij werkte. Er was gevraagd of iedereen wat te eten mee wilde nemen en wij zijn overdag dus naar de supermarkt gegaan en hebben wat te eten geregeld. Het was een onwijs gezellige avond en ik begon me ook steeds meer op mijn gemak te voelen in de bar.

capitol state
Helaas was het dinsdag een regenachtige dag, maar we zijn toch nog lekker op pad gegaan. We zijn naar Madison gereden en hebben het Wisconsin State Capitol Building bezocht. Op school had ik al het een en ander geleerd over hoe de regering in de VS in elkaar zit, maar ik heb toch weer wat nieuwe dingen geleerd. Dat komt weer goed van pas, want die toets heb ik niet gehaald haha! Als ik zo door blijf gaan met dingen bezoeken en leren dan moet die toets vast goedkomen de volgende keer. Het was een prachtig gebouw, met veel mooie details en je kon overal naar binnen spieken. We hadden mazzel en werden gevrstate capitol vooraagd om een kijkje te nemen in het kantoor van de gouverneur en dat was echt een mooi kantoor. Het was tijd voor lunch en we hadden echt heel erg honger, dus we zijn lekker gaan lunchen bij de Griek waar de gyros echt super lekker was. We zijn daarna nog wat verder door de stad gelopen, maar het begon flink te regenen dus we gaan nog een keertje terug om Madison verder te bekijken.

Woensdag en donderdag was het niet erg warm en hebben we een beetje in huis gerommeld. We hebben nog wel even in de kajaks gezeten, maar we hielden het dit keer maar een uurtje vol Ik moest nog een aantal dingen voor school regelen en ik had een goed boek wat ik niet kon wegleggen dus dat was ook geen probleem! We hebben tussendoor nog wat rondgereden en ik ben echt verliefd op het landschap hier, heerlijk dat het niet zo plat is.

Het was weer een leuke week en ik kijk uit naar de volgende dingen die ik ga doen!

2 meningen over “Week 2. Feestjes en kajakken

  1. Hej Lisa, goed te horen dat het daar bevalt. Genieten en leren . Of andersom…. De camera kun je meenemen in een plastic pot met schroef deksel. Blijft ie daarin drijven. Of zo’n waterdichte hoes kopen…. Die rivier moet je vastleggen voor later Gister leuk bijgekletst met je moeder. Gezellig op visite. Veel plezier en geniet

Reageer