Inspiratie: Western loveshoot

Ik ben dol op de Western look en zie dit niet alleen graag bij mezelf, maar ook bij mijn vriend. Nu draagt hij liever zijn kluskleding dan een spijkerbroek en blouse, maar voor mij wilde hij gelukkig wel een uitzondering maken. Wil jij ook graag een fotoshoot in de westernstijl? Kijk dan even mee voor wat inspiratie!

In april was het dus zover, het was een mooie zonnige avond en de huisfotografe wilde wel mooie foto’s van ons maken. Mijn vriend had van tevoren nog even aan me gevraagd wat hij nu precies aan moest trekken, dus we matchten mooi.

We hebben veel foto’s gemaakt zonder paard, maar uiteraard wilde ik toch wat foto’s met Rano. Dit betekende wel dat ik met een gladde panty in dameszit te paard moest, ja dat was nog wel een beetje een uitdaging…..

DSC_0071 - kopie

DSC_0086 - kopie

DSC_0094

DSC_0114

DSC_0107

De laatste foto is toch echt wel mijn favoriet. Ik wilde deze foto al heel lang laten maken en hij is helemaal geworden zoals ik in gedachten had. Ik ben super blij met de foto’s, wat vinden jullie ervan?

Reageer