Ik hoop dat je snel weer naar huis mag..

Rano two feet

Zoals veel mensen al weten, staat lieve Rano al sinds vrijdagavond in de kliniek. Al anderhalve week liep hij kreupel, maar er was niets dik of warm. Hij had geen zin in een eindje wandelen of grondwerk doen en voor een werkwillig paard als Rano is dat echt heel vreemd. Helaas hebben ze nog steeds geen idee wat er precies met hem aan de hand is en zal hij er zeker nog tot dinsdag staan. Morgen gaan we hem gelukkig weer bezoeken, het is zo gek dat hij niet thuis staat.

Hoewel ons paardje normaal ontzettend kwaad wordt op stal, gedraagt hij zich op het moment keurig. Ik denk dat hij aanvoelt dat we hem willen helpen en dat het voor zijn eigen bestwil is. Hem helpen gaan we zeker, ik hoop dat we dinsdag meer weten en dat we dan kunnen gaan kijken hoe hij er weer bovenop kan komen.

 

Voor nu probeer ik alles zo postief mogelijk in te zien en te denken aan alle mooie momenten die we samen al beleefd hebben en dat zijn er veel! Ik heb honderden foto’s van hem en van ons samen. 29 maart is hij alweer twee jaar bij ons en hoewel we veel nare dingen met hem hebben meegemaakt, heeft hij ons vooral plezier bezorgd.

rano liefdeRano is voor mij altijd mijn rots in de branding en hij heeft me in moeilijke tijden heel erg geholpen. Toen mijn vader drie jaar geleden overleed, had ik hem nog niet. Een jaar later kwam Rano in mijn leven en sindsdien voel ik me veel beter. Hij geeft me een duw als ik een keer moet opschieten of als hij wil spelen en legt zijn hoofd op mijn schouder wanneer ik hem nodig heb… Wat een super paard. ♥

Een beter paard kan ik me niet wensen en daarom gaan we met de kliniek onze uiterste best doen om hem er weer bovenop te helpen!♥

 

Reageer