Een zonnige fotoshoot!

Op zondagavond kreeg ik een berichtje van een vriendin van mij (Charissa van Beek) of ik zin had om maandagochtend een fotoshoot in het zonnetje te doen. Daar ben ik natuurlijk altijd voor in, want ik wilde graag nog wat mooie foto’s voor mijn website! 

We hadden ontzettend mazzel met het weer en het zonnetje zorgde voor hele mooie foto’s. Op facebook had ik jullie al laten weten dat de foto’s eraan zouden komen en omdat ze zo verschrikkelijk leuk zijn show ik ze nu meteen maar!

Braaf paard wandelt lekker mee!
Braaf paard wandelt lekker mee!
Zo'n fotoshoot is zo vermoeiend, dan maar even grazen..
Zo’n fotoshoot is zo vermoeiend, dan maar even grazen..
Like a real cowgirl
Like a real cowgirl
Even een onderonsje <3
Even een onderonsje <3
Hééél even erop dan maar
Hééél even erop dan maar
Kusjeee!<3
Kusjeee!<3
En natuurlijk ook nog even een knuffel.
En natuurlijk ook nog even een knuffel.
Wat is daar dan?!
Wat is daar dan?!
Ik ga echt dat water niet in hoor!!
Ik ga echt dat water niet in hoor!!
Nog even mooi poseren..
Nog even mooi poseren..
Zo, dat was wel weer genoeg!
Zo, dat was wel weer genoeg!

 

Ik hoop dat jullie net zo genoten hebben van deze foto’s als ik! Charissa van Beek, onwijs bedankt voor deze super gave foto’s!!

3 meningen over “Een zonnige fotoshoot!

Reageer