De eerste stapjes van ‘In My Cowboy Boots’

ierlandAl een tijdje had ik het idee om een blog te starten en dit heb ik nu eindelijk gerealiseerd. Met trots kan ik zeggen dat ‘In My Cowboy Boots’ nu een officiële blog is!     Ik ben Lisa en ik ben 19 jaar oud. Schrijven is altijd een passie van mij geweest, ik schreef vroeger al veel verhalen. Sinds een blogwedstrijd die ik gewonnen heb,  kwam ik er achter dat ik bloggen ook heel leuk vind. Ik wil hier dus graag mee verder gaan.

Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de lerarenopleiding Engels aan de Hogeschool Utrecht. Ik volg deze opleiding met veel plezier en les geven is ook echt een passie van mij. Het praktijkgedeelte van mijn studie vind ik het leukst, ik breng graag mijn kennis over aan mijn leerlingen en ik probeer ze zoveel mogelijk te motiveren om te willen leren.

Met RanoIk ben niet alleen veel bezig met mijn opleiding, maar ook met mijn paard Rano. Rano is een Franse Draver van inmiddels 15 jaar. Twee jaar geleden heb ik hem samen met een vriendin van mij gekocht en al vanaf het eerste moment zijn we een echt team. Hoewel we veel ups en downs hebben gehad, ben ik erg trots op wat wij samen met hem bereikt hebben en ik hoop nog lang van hem te kunnen genieten.

Op deze blog zullen verschillende posts verschijnen welke onderverdeeld zullen worden in verschillende categorieën. Ik zal schrijven over mijn opleiding, over mijn paard en over mijn reizen. Om alvast wat te verklappen: Aankomende donderdag vertrek ik voor een week naar Ierland en zal ik schrijven over de dingen die ik daar bekijk en beleef! Ook vertrek ik eind april voor 2,5 maand naar de Verenigde Staten en ik verwacht hier veel leuke dingen over te kunnen posten. Via deze posts kun je dan meegenieten van mijn reizen en wellicht maak ik je wel enthousiast om zelf zo’n reis te ondernemen!

Ik hoop je enthousiast gemaakt te hebben om mijn blog te volgen! Mocht je vragen hebben, dan ben ik te bereiken via lisa@inmycowboyboots.nl en je kunt uiteraard de facebook pagina liken via https://www.facebook.com/InMyCowboyBoots/.  

Reageer