Cowgirl Summer Playlist #1

DSC_0027 - kopie (2) Als het zulk zomers weer is als nu, kom ik helemaal in de stemming voor het luisteren van wat heerlijke countrymuziek. Fietsend of aan het werk bij de paarden stel ik me dan zo voor dat ik in mijn mooie pickup truck over het land van mijn ranch in Amerika rijd. Ja, dream on…. Ik mag al van geluk spreken dat ik een paard heb een dus een beetje van het landelijk leven kan ervaren. Gelukkig staat mijn paardje op een heerlijke plek in de polder waar ook veel ruimte is, dus blijft dat gevoel toch altijd wel even hangen.

Met welke muziek ik dit cowgirl gevoel dan creëer? Nou, op het moment met de volgende liedjes:

 

 

All American Girl – Carrie Underwood

Barefoot Blue Jean Night – Jake Owen

She Get Me High – Luke Bryan

Summer On Fire – Dierks Bentley

Storm Warning – Hunter Hayes

All Summer Long – Kid Rock

Play It Again – Luke Bryan

Can’t You See – The Marshall Tucker Band

Where The Green Grass Grows – Tim McGraw

Days Go By – Keith Urban

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer nummers die ik in deze lijst had kunnen plaatsen, maar voor nu deze tien! Voeg ze toe aan je afspeellijst en draai ze in de auto, op de fiets of op stal.

 

Welke country liedjes luister jij graag tijdens de zomer? Laat het me weten!

Reageer